Harbin Institute of Technology Summer 2018

Harbin Institute of Technology

Summer School International 2018

Harbin Institute of Technology (HIT) invites Zaman University students to participate in the Summer School International to be held from July 2 to 27 in 2018 at Harbin Institute of Technology, RP. China.

About Program

The Summer School International Program offers a wide variety of English-taught courses in cultural studies, literature, economics, international relations, as well as Chinese traditional physical exercises and sports. It also provides Chinese language courses for beginners. After finish course at HIT campus, students will receive an official transcript and earn academic credits from us and many students can transfer these credits back to their home universities upon completion of the program.

Application Process

Application Deadline: April 20, 2018

Expense

HIT is offering Zaman University's students two free spots.

Other participating students are required to pay tuition fee, registration fee, a monthly dormitory fee at HIT Campus, plus other personnel expenses.

• Tuition Fee: RMB 4,000 (USD 578)

• Registration Fee: RMB 400 (USD 58)

• Monthly Dormitory: RMB 600 (USD 87)

For further information, please  visit the Office of International Cooperation.